Drömmer du om att jobba mer socialt och centralt? Eller önskar du att du slapp pendla långt varje dag? Då bör du läsa vidare och ta del av smarta lösningar som ger en livsstil med mer flexibilitet, motivation och frihet.

Hyr en plats på coworking space

Glöm tråkiga kontor med dåligt kaffe och trötta medarbetare. Med dagens innovativa och smarta kontorslösningar kan du hitta en arbetsplats som passar dig. På helio.se hittar du ett brett utbud av kontorshotell och coworking places, även kallade kontorskollektiv. Genom att hyra ett privat kontor, en öppen plats eller ett eget skrivbord kan du upptäcka den moderna och kreativa kontorsplats som helio.se erbjuder. Dessutom blir du en del av ett nätverk av tusentals medlemmar med många intressanta startups, entreprenörer, frilansare och liknande. Du får ta del av ett program med givande föreläsningar, frukostar och nätverksträffar. Dessutom finns Helio på många centrala adresser i Stockholm och erbjuder gott kaffe till alla medlemmar. Den här typen av arbetsplats passar perfekt om du vill jobba mer fritt, men samtidigt ha en social och inspirerande arbetsplats.

Arbeta hemifrån

Om du inte har ett trevligt kontorshotell i närheten där du bor kan det vara en idé att arbeta hemifrån. Det finns flera för- och nackdelar med att sitta hemma och jobba. Det ger mycket frihet, kreativitet och flexibilitet. Det kan dock vare distraherande, svårt att hitta bra rutiner och stundtals väldigt ensamt. Det är definitivt inte något för alla, men det kan passa dig som vill slippa långa resor till och från jobbet. Det går även att göra en kombination där du jobbar några dagar hemma och de andra dagarna på ett kontor eller coworking space. Du väljer själv vilket upplägg som passar ditt liv bäst för att du ska få en så bra arbetsmiljö och skön vardag som möjligt.