Inför ett bröllop är det mycket som ska planeras för att dagen ska bli så bra som möjligt. Du behöver se till att du har vigselringarna redo, att alla gäster har besvarat inbjudan och att det finns mat och dryck på plats. Ytterligare en sak du behöver ha i åtanke är valet av dekorationer.

De allra flesta väljer att dekorera sitt bröllop på ett eller annat sätt. Det kan t.ex. handla om ballonger och konfetti, men det kan också handla om blommor, bordsdekorationer, dekorationer till honnörsbordet och mycket mer. Genom att besöka Partykungen online får du tillgång till ett stort utbud av dekorationer som lämpar sig utmärkt för alla festliga tillfällen i livet – både bröllop såväl som halloween, barnkalas eller midsommar!

Köpa dekorationer – hur ska man tänka?

När du ska välja vilka dekorationer du ska ha till ditt bröllop kan du med fördel hämta inspiration från Partykungen för att se vilket utbud som finns tillgängligt. Ett tips på vägen kan vara att välja dekorationer som följer det färgtema du har valt för bröllopet, t.ex. rött, guld eller rosa. Här nedan listar vi fler bra tips som kan hjälpa dig på vägen.

  • Tänk på att dekorationerna bara ska användas en gång. Satsa därför på fina, men billiga, alternativ. Återvinningsbara produkter är att rekommendera.
  • Vill du slippa städningen dagen efter ditt bröllop ska du välja dekorationer som du bara kan hiva ner i sopsäckar när ni är klara.
  • Levande blommor är vackra, men vissnar snabbt. Idag finns det mängder av konstgjorda och mycket verklighetstrogna alternativ. De är också billigare att köpa, särskilt om du handlar på nätet.
  • Genom att välja stilrena dekorationer kan du med fördel använda dekorationerna som rekvisita när ni ska ta fina bilder. En vacker blomstervägg kan vara just det som ditt bröllop behöver för att kännas komplett.